Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
worldimproving.com-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev
Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av worldimproving.com som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.

Bli medlem / Regler

1. Rätt att stänga av medlemmar
Detta är en privat sida och vi har rätt att stänga av medlemmar om vi vill det. Anledningar kan till exempel vara att en viss medlem sprider dålig stämning eller spammar eller skapar onödigt arbete för admins. En avstängd medlem som registrerar en ny användare utan vårt tillstånd begår som vi ser det olovligt dataintrång.
2. Spamning är förbjuden
Du får inte skriva samma sak flera gånger efter varann i kommentarfält, gästböcker, eller forum. Du får inte skicka reklammeddelanden för hemsidor eller verksamheter till våra medlemmars inkorgar (eller gästböcker, forum, kommentarfält eller någon annan stans på sidan). All reklamspamming för tjänster, produkter eller försäljning är förbjudet på sidan utan vårt tillstånd. Vill du att en verksamhet eller hemsida syns här så kontakta oss istället för att få veta hur vi ev. kan samarbeta med det.
3. Inga personangrepp
Du får inte skriva något som kan såra någon annan person eller sprida allmänt dålig stämning.
4. Regel angående bilder
På sidan finns det möjlighet att ladda upp en bilder och skatebilder. Du måste ha ok från den som tagit en bild för att du ska få ladda upp den på worldimproving.com.
5. Lämna inte ut personuppgifter om någon annan
Det är absolut förbjudet att lämna ut personuppgifter om någon annan utan tillstånd. Med personuppgifter menas telefonnummer, personnummer, adresser och annan känslig information. Detta kan i värsta fall vara att bryta mot Personuppgiftslagen (PUL).
6. Sveriges lagar gäller även på worldimproving.com
Det finns vissa saker som man inte får göra enligt Svensk lagstiftning och dessa lagar gäller självklart även här på worldimproving.com och på internet i allmänhet. Tänk efter innan du gör något för att undvika konsekvenser.
6. Lagring av dina personuppgifter
Genom att registrera dig på worldimproving.com godkänner du att vi sparar dina personuppgifter, att vi någon gång ibland kan komma att skicka information till dig och att de bilder som eventuellt laddar upp kommer att visas på sidan.


< Tillbaka till registreringssidan


Copyright worldimproving.com. Kontakt: info@worldimproving.com Uppanvändare


lösenord
glömt lösenord?
bli medlemSlumpa medlem