Nya startsidan
Gamla startsidan
Bli medlem
Medlemsskatepics
Favoritskatepics
worldimproving.com-bilder
Videoartiklar
Svenska skatevids
Utländska videos 1
Utländska videos 2
Utländska videos 3
Skatekalender
You Skate Girl
Onlinelista
Forum
Artiklar
Omröstningar
Brotherhood Plaza
Kontakt
Nyhetsbrev




























Med den här kan du tipsa andra och sprida just den delen av worldimproving.com som du är inne på när du klickar här.

Du kan också bokmärka eller maila länken till denna sidan med den här knappen.









Film: Highgrade Blend trailer
2 jan kl 15:23

Checka trailern och läs några rader om Highgrade Blend, den nya skaterullen från Highgrade Distribution i det stora landet i väst.


Brian Downey på Yellowbrand, rock fakie.
Highgrade Distribution är företaget bakom Creation skateboards, Satori movement, Upful hardware och Yellowbrand skateboards. Videon Highgrade Blend är som man hör på namnet en blandning av de olika märkena och teamen.

Över 50 skatare är med i videon, så det är inte många långa delar för varje skatare utan man har istället delat in filmen i ett par Satoridelar, en Upfuldel, en Yellowbranddel ett par Creationdelar osv. I dessa hittar man teamåkare som Brian Downey, Mike Rosa, Fabrizio Santos, Dave Caddo, Johan Stuckey, Brian Delatotorre, Kenny Reed, Matt Pailes, Rhett Freeman, Ed Selego, Karl Watson, Tosh Townend, James Craig, Aaron Suski och fyrtio skatare till eller så.
I början var jag inte riktigt inställd på så korta delar per åkare (typ som i ett videomag), men när jag sett filmen ett par gånger är blandningen en av de saker jag gillar med videon. En annan bra grej är att det finns med en hel del spots och miljöer som man inte sett så mycket förut. Ställena finns både i USA men också i länder som Isreael och Peru (i den internationella bonusdelen på dvd:n). I internationella delen hittar vi också danskarna Andreas och Simon Pedersen och lite annat.

När man kollar på Highgrade Blend känns det att det inte är några affärsmän i fina kostymer som ligger bakom filmen och märkena utan några några vanliga skatare. Allt måste inte vara så perfekt utfört eller kommersiellt redigerat utan de tar med det de känner för i videon, så tricken varierar från ganska basic till helt galet. Musiken är en del reggae och jazzliknande grejer och några beats här och där.

Trailern kan ni checka här nedanför. Hur ni ska få tag på filmen är en gåta för mig eftersom den inte finns för nedladdning när det här skrivs och Highgrades brädor, hjul och filmer inte säljs i Sverige ännu. Nån kanske importerar prylarna så småningom eller så dyker väl filmen upp på nätet med tiden.

Vi har ett ex att tävla ut i alla fall så en av er som skickar in ett schysst videotips eller tips på poll/omröstning till info@worldimproving.com i december eller januari kommer få en Highgrade Blend-dvd på posten, antagligen som en av de första Svenskarna som får filmen.



bam__20 dec kl 17:50
haha:P

Ortofta_skater20 dec kl 21:45
Fett

dudeman21 dec kl 11:39
orka..

Sk8_EvveGirl21 dec kl 17:26
woooww

Kal26 dec kl 12:46
grymt :D

poooontus30 dec kl 22:13
haha grymt ;P

Znuffe31 dec kl 12:25
frään

gurra_l5 jan kl 16:03
grymt

turbo10 jan kl 16:11
lär vara en riktigt grym film ;D

Kaya26 jan kl 18:03
Reagge lyssnande skatare, själv är man Psychadelisk lyssnande skatare... Fett FEtt... //Kaya



Logged in members can add comments here.


Copyright worldimproving.com. Kontakt: info@worldimproving.com



användare


lösenord




glömt lösenord?
bli medlem







Slumpa medlem